Selamat menjengah ke sini :

Sunday, 4 August 2013

Selamat Hari Raya :D


Assalamualaikum gengs :D hee Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin ikhlas dari saya Nurfarhana Binti Abd.Rahman <3 ehhh korang nana nak cakap ni sekarang ni nana single taw :D No more Couple .. hee takpe lah tak de pakwe tak jadi masalah pun .. selama 7 bulan boleh single kenape pulak tak boleh single sampai jumpa Jodoh nanti kan :) and lagi satu kan nana dah janji nak terima ape jek keputusan Atif .. Takpe lah .. Let's go on .. hee biar kan dia Bahagia .. dia pun nak berjaya kan ^_^ biarlah .. masing-masing ade hak nak plih kehidupan dia kan :) and sekarang nak belajar terima pandangan semua orang nd belajar care kehidupan orang lain .. yelahhh nana besar semua dengan penuh kemudahan .. tak ada yang susah pun .. celik mate jek semua ada depan mate .. sangat-sangat beruntung okay .. Arwah cakap nana bertuah :) hee Alhamdulillah syukur sangat Allah bagi kehidupan yang sempurna buat nana and adik-adik .. Seronok sangat .. hee korang tahun ni nana raya tanpa Arwah Atuk and Arwah Az :( emmm rindu .. tahun ni jugak nana raya dengan gaya baru :D nana dah bertudung .. yeayyyyy .. hee .. Alhamdulillah semua berlaku dengan kehendak Allah .. Ayah dengan ibu pun seronok belikan nana tudung tuh ini , memacam lah .. beli baju pun best jugak .. macam-macam jenis tapi yang menutup lah .. hee syukur sangat ada ayah and ibu yang sangat-sangat memahami kehendak anakyer .. hee .. sekarang ape yang perlu di balas dekat mereka adalah Kejayaan .. yeahhh happy kan mereka dengan kejayaan .. hee and nana kan nak kawin dengan anak datuk or bakal hubby nana tuh yang kerja jawatan yang sangat tinggi and boleh bimbing nana ke syurga .. so kena lah belajar betol2 .. nanti kalau takpandai macam mane lelaki cm tuh nak pandang .. hee .. harapan yang tinggi .. haha .. takpe lah angan-angan jek :D tak dapat pun takpe .. mungkin ade orang yg  lebih layak lagi .. hee sekarang ap yang penting study , study , study and study .. that is more important than other .. hee nak jadi accountant .. me Love Account .. hee okay lah korang .. selamat Hari Raya >.< semoga Atif pun berjaya jugak .. walaupape pun dia tetap kawan nana :D Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment