Selamat menjengah ke sini :

Sunday, 4 August 2013

Selamat Hari Raya :D


Assalamualaikum gengs :D hee Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin ikhlas dari saya Nurfarhana Binti Abd.Rahman <3 ehhh korang nana nak cakap ni sekarang ni nana single taw :D No more Couple .. hee takpe lah tak de pakwe tak jadi masalah pun .. selama 7 bulan boleh single kenape pulak tak boleh single sampai jumpa Jodoh nanti kan :) and lagi satu kan nana dah janji nak terima ape jek keputusan Atif .. Takpe lah .. Let's go on .. hee biar kan dia Bahagia .. dia pun nak berjaya kan ^_^ biarlah .. masing-masing ade hak nak plih kehidupan dia kan :) and sekarang nak belajar terima pandangan semua orang nd belajar care kehidupan orang lain .. yelahhh nana besar semua dengan penuh kemudahan .. tak ada yang susah pun .. celik mate jek semua ada depan mate .. sangat-sangat beruntung okay .. Arwah cakap nana bertuah :) hee Alhamdulillah syukur sangat Allah bagi kehidupan yang sempurna buat nana and adik-adik .. Seronok sangat .. hee korang tahun ni nana raya tanpa Arwah Atuk and Arwah Az :( emmm rindu .. tahun ni jugak nana raya dengan gaya baru :D nana dah bertudung .. yeayyyyy .. hee .. Alhamdulillah semua berlaku dengan kehendak Allah .. Ayah dengan ibu pun seronok belikan nana tudung tuh ini , memacam lah .. beli baju pun best jugak .. macam-macam jenis tapi yang menutup lah .. hee syukur sangat ada ayah and ibu yang sangat-sangat memahami kehendak anakyer .. hee .. sekarang ape yang perlu di balas dekat mereka adalah Kejayaan .. yeahhh happy kan mereka dengan kejayaan .. hee and nana kan nak kawin dengan anak datuk or bakal hubby nana tuh yang kerja jawatan yang sangat tinggi and boleh bimbing nana ke syurga .. so kena lah belajar betol2 .. nanti kalau takpandai macam mane lelaki cm tuh nak pandang .. hee .. harapan yang tinggi .. haha .. takpe lah angan-angan jek :D tak dapat pun takpe .. mungkin ade orang yg  lebih layak lagi .. hee sekarang ap yang penting study , study , study and study .. that is more important than other .. hee nak jadi accountant .. me Love Account .. hee okay lah korang .. selamat Hari Raya >.< semoga Atif pun berjaya jugak .. walaupape pun dia tetap kawan nana :D Assalamualaikum .

Monday, 8 July 2013


Nana dah tinggi :D jyeahhh hee suka yer bila dapat tinggi sekejap .. haha .. Seronok sangat :D
Dia kawan nana selama yer walaupun dia selalu buad nana terase .. nana sayang dia sangat2 .. Sumpah tak tipu .. hee muahhh setepek kat Yana :*

Wednesday, 19 June 2013

Dia :'(


Assalamualaikum you Alls :'D hari ni nana sedih sangat .. kenape still ad orang yang tak paham hati kite .. memule pernah rase sayang dekat dia .. tapi cube buang sebab kawan nana lebih sayang ken dia .. tapi dia ?? lang sung tak paham .. memang lelaki macam tuh ea ?? Andai satu hari nanti nana menghilang .. nana still sayang awk kay .. egt tuh sampai bile2 .. awk tetap kawan nana :'D

Tuesday, 18 June 2013


Assalamualaikum Semua :D hari ni dekat Parit Raja jerebu teruk giler :( saked hidung , mate nd semua yer .. dah lah tenga tak sihat .. ap pun sabar jek lah .. hee :D korang comel tak kami ?? heehe .. ni bestfriends nana jugak taw .. nana dengan yg pakai tudung pink tuh kawan dari kecik taw .. dari kami tadika .. lame tak ?? huhu .. dia baik sangat .. name dia Siti Nor Fazila .. nana panggil dia Jheela .. yg pakai baju kelabu tuh iki NurSakinah .. tapi nana panggil dia Masane .. ahaha .. budak dua ni memang baik sangat .. walaupun kite orang selalu gaduh .. walaupun gaduh mengambil jangka masa yg agax panjang .. tapi akhir yer kite orang tetap baik .. nana sayanh mereka sangat2 :D

Keep Smile While you had many problems :D


Assalamualaikum kawan :D
hari ni kan nana asik ketawa jek .. Dari pagi sampai lah petang ni ;) seronok hari ni .. pagi tadi kan kawan nana cabar nana makan sampai licin .. kebetulan nana makan mee hoon sup jadi nana sedup lah kua pakai straw .. hee ;) sape dapat makwe cm nana mesty malu ken .. tapi ken nana tak berjaya sahut cabaran kawan tuh pun .. sedih okay :( sape kawan dengan nana mmg jadi senget lah .. hee .. nana jenis orang yang tak kesah .. dekat kelas .. nana borak dengan aceng , myza , yana , syasya , azad nd ammar .. memang seronok sangat  .. dah macam adik beradik dah kami ni .. hee .. petang pulak nana dapat tengok kawan nana teater ;)
Atoto comel gilak ahh .. hee Cair lah .. dia comel sangat .. hehe ..lepas tuh nana pergi Sagil Celebrate birthday bestie nana :D walaupun dah lepas nd lame lagi .. hee ap pun nana sayang sangat dekat mereka .. hee korang kawan terbaik nana .. iloveyou So much :*

Monday, 17 June 2013

Bestfriend Forever :D

hey nd Assalamualaikum korang :D Selamat malam ;) Dia Cantik kan ?? hee dia bestie nana sampai akhir hayat nana .. sayang dia sangat2 aw ..ehh lupe nak g tau name dia .. nama full dia Nurul Syahirah :D tapi nana panggil syasya .. kadang2 nana panggil dia Maria .. Maria tuh Along , kak Long , Angah , Mak nd Abah yg panggil .. ibu nd ayah pulak panggil wawa .. macam2 name ken dia dapat .. hehe .. dia ni baik taw .. baik sangat :D susah nak dapat kawan macam dia .. walaupun baru kenal 2 tahun .. tapi rase yer macam dah kenal bertahun2 .. tahun ni dia dengan nana SPM .. doa kan kam ea :D thankyou guys .. ilove you Sya a.k.a Maria a.k.a Wawa so much :*

Who's That ??? o,O

 

korang korang Assalamualaikum :D
korang mesti tertanya-tanya kan siapa gamba kat atas ni ?? okay dia kawan nana nd Crush nana .. hehe .. nana minat dia :D entah kenape boleh terminat dekat dia pulak kan .. hehe .. just minat okay :D In Shaa Allah 1 day hati nana terbuka untuk lelaki laen .. yelahh kate Syasya kesian nanti ibu kempunan nak menantu tak dapat kalau hati nana tak terbuka tok lelaki laen .. korang doa kan lah :D