Selamat menjengah ke sini :

Tuesday, 18 June 2013

Keep Smile While you had many problems :D


Assalamualaikum kawan :D
hari ni kan nana asik ketawa jek .. Dari pagi sampai lah petang ni ;) seronok hari ni .. pagi tadi kan kawan nana cabar nana makan sampai licin .. kebetulan nana makan mee hoon sup jadi nana sedup lah kua pakai straw .. hee ;) sape dapat makwe cm nana mesty malu ken .. tapi ken nana tak berjaya sahut cabaran kawan tuh pun .. sedih okay :( sape kawan dengan nana mmg jadi senget lah .. hee .. nana jenis orang yang tak kesah .. dekat kelas .. nana borak dengan aceng , myza , yana , syasya , azad nd ammar .. memang seronok sangat  .. dah macam adik beradik dah kami ni .. hee .. petang pulak nana dapat tengok kawan nana teater ;)
Atoto comel gilak ahh .. hee Cair lah .. dia comel sangat .. hehe ..lepas tuh nana pergi Sagil Celebrate birthday bestie nana :D walaupun dah lepas nd lame lagi .. hee ap pun nana sayang sangat dekat mereka .. hee korang kawan terbaik nana .. iloveyou So much :*

No comments:

Post a Comment