Selamat menjengah ke sini :

Sunday, 16 June 2013

Cerita Tadi :D


Siapa Mereka ?? mereka lah bestfriends Forever nana .. hari ni kite orang gelak jek .. dari datang sekolah sampai balek sekolah :D mereka memang terbaik sangat .. kawan yang ade time susah dan senang .. kalau jumpa tak sah kalau tak gadoh :D haha .. the best kan ?? tadi kite orang sibuk cerita pasal nak g KL 3.7.2013 nanti .. korag nak ikot ?? Jum lah :D pergi naek bas sendiri ea ?? hehe .. nak g KL pun kite orang mesti lah Hot Topics yer pasal baju :D nak pakai baju ap lah .. guna baju same lah nd whatever lah .. memang seronok .. time cm ni lah kite orang dapat bergaya same2 .. haha .. lagy2 dorang kaki fesyen .. memang terbaik lah :D nana nd bher2 memang banyak cakap lah .. termasuk aku sekali .. hehe .. syasya pulak dia agak pendiam .. tapi dia memang terbaik lah .. dia diam dengan orang laen jek .. dengan kite orang memang banyak cakap .. haha .. Hmm , minggu depan cikgu kate nak Bawak g Melaka .. tapi tak tau lagi lah kite orang g kew tak .. kalw bab trip2 ni kite orang memang pantang .. haha .. al maklum lah  kite orang ken memang suke berjalan :D ap pun dorang memang kawan terbaik forever nd ever :*

No comments:

Post a Comment